2013. május 17., péntek


Szerezz Referralokat!


Az első, és talán a legegyszerűbb módszer a Direct referralok (vagyis akik a linkeden keresztül alád regisztrálnak) ha a fórumokon, Chatszobákban esetleg Facebookon hirdetsz. Viszont érdemes csinálni egy weblapot is mint én is, ma már nem nehéz egy saját weblapot kreálni (Lásd Gportal, mindenkilapja) még akkor is ha semmi tapasztalatod nincsen a weblapkészítés terén. Utána miután kész a weblapod annyi a dolgod, hogy a weblapodra szerzel látogatókat első sorba... Különböző Traffic Exchange oldalakon mások hirdetéseit honlapjait kell megnézned és ezért a látogatókat irányíthatsz a te oldaladra. Ha már igazán jól megy a szekér akkor PTC oldalakon is hirdethetsz.

A legtöbb PTC oldalon lehet Rented referralokat, azaz bérelt referrálokat vásárolni. Ezek azok az emberek akik meghívó nélkül regisztráltak az oldalra és ezeket a PTC oldalak bérbe adják. Akiknek nincs kedve Direct referralokat kergetni a neten vagy több pénzt akarnak keresni, az ennek jó lehetőség. Viszont ehhez is kell egy kis szerencse mert a PTC oldalak nem garantálják, hogy a bérelt referralok minden nap megnézik a hirdetéseiket. Így ha olyan a helyzet, akár vesztesen is kijöhetsz az egészből. 



Persze lehetőség van a megvett referralokat lecserélni menet közbe (persze sajnos nem ingyen), de egyes oldalaknál a rendszer 15 nap után automatikusan lecseréli ha nem kattint egyáltalán az illető. De kifoghatsz jó referralokat is akik mondjuk tagsággal rendelkeznek így eléggé megnövelheted a bevételed. Mielőtt bérlésre adod a fejed, informálódj a PTC oldalnak a fórumán. Kérdezősködj, hogy másoknak milyen tapasztalataik vannak, meg nézd meg a statisztikáikat.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése