2013. május 17., péntek

PTC oldalak

Ebben a bejegyzésben azok a PTC oldalak találhatók, amelyek méltán kerültek a legjobbak közé. Problémamentesek, jól fizetnek, mindenkinek csak ajánlani tudom!


Először is a kedvenc PTC oldalamat mutatnám be, a NeoBux-ot. Jelenleg ez a világon a legmegbízhatóbb és leghíresebb oldal. A Neobux 2008-ban indult, épp ezért is alapozzák erre a megbízhatóságot mert már régóta stabil és működőképes a rendszer.

Reklámok: $0.015, $0.01, $0.005, nap közben folyamatosan jönnek a reklámok (nem lehet előre kiszámítani, hogy mikor) $0.001-ért.
AdPrize: Minden egyes lekattintott reklám után jár 3 "pörgetés" ahol nyeremények vannak. Ez teljesen szerencsefüggő. Lehet nyerni pénzt, neopontokat, vagy akár Golden tagságot is.

Offers: Necoin és Neopoint szerzés. A Neocoin-t pénzre tudod váltani, a Neopoint-tal pedig a bérelt referáltak költségeit tudod fedezni.
MiniJobs: A Crowdflower feladatok, "mini munkák" amikért azonnali pénz jár ha megcsinálod. Nehézségtől függően kapsz pénzt érte, átlagba 3-4 cent jár egy munkáért, de a komolyabb munkák akár 8-10 centet is érhetnek. Persze azok sokkal nehezebbek is....:) Ráadásul nem magyar, szóval aki nem rendelkezik kellő nyelvtudással annak nehézkesek lehetnek ezek a munkák de az esetek nagy részében a google fordító simán elvégzi a feladatot.
Referáltak: Standard tagként a limit: 30. Kattintásokért $0,0005. A Direct referáltak munkáiért (MiniJobs) is kapsz jutalékot. FONTOS! Regisztrálás után két hétig és 100 kattintásig nem szerezhetsz direkt referáltat! Egy hónap után a limited kibővül négy naponként 1 referálttal. A jutalékokért minimum a napi 4db fixed reklámot le kell kattintani!
Kifizetés: $2 az első, utána emelkedik $10-ig. Paypal, Payza, Neteller számlára lehet kikérni az összeget. Azonnal fizet.


Ha regisztrálni szeretnél katt az alábbi bannerre:


_____________________________________________________________




A Neobux mellett a másik legjobb PTC oldal. Nagyon sokan kedvelik és egyre többen csatlakoznak. Magyar fórum van. A fókuszt a reklámon kell tartani.

Reklámok: általában 1 db $0.01, 1-3 db $0.005, 10-15 db $0.001. Nap közben vannak új reklámok
ClixGrid: 25 lehetőséget ad egy nap alatt. Klikkelj a ClixGrid gombra, egy négyzetrácsot találsz, mindegyik kocka egy hirdetést takar. A hirdetések lefutási ideje 10 másodperc. Itt annak reményében lehet klikkelni, hogy valamelyik hirdetés pénznyereményt rejt. A ClixGrid-en a nyeremény 10 cent és 5$ közötti lehet.
Offers: Trial és pénzes vásárlásokra
Referáltak: Limit: nincs, 8 szinten keresztül fizet. Kattintásokért $0.0005 - $0.001 A ClixSense nem árul és nem ad bérbe refeket. Ha hálózat építésre kerül a sor akkor csak a Direkt Refek jöhetnek szóba. Ezek számát illetően nincs korlátozás, érdemes egy kis energiát ráfordítani hogy szerzzünk pár Direkt Refet.
Kifizetés: $8. Paypal, Payza. Hétfőn és pénteken fizet.

Ha regisztrálni szeretnél katt az alábbi bannerre:

szerkesztés alatt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése