2013. május 17., péntek


PTC útmutató

Nem kell mást tenned, mint rákattintani az épp megjelenő reklámcsíkokra, bannerekre, majd ezeket nyitva hagyni általában 30 másodpercig (oldalfüggő valahol több, valahol kevesebb) amíg a fenti  töltéscsík be nem töltődik és meg nem jelenik, hogy "Done", vagy "Kész" ami azt jelenti, hogy bizony jóváírták a számlád és most már becsukhatod az ablakot. A felnyíló ablakot legtöbbször nem muszáj az előtérben tartanod, csak annyit kell tenned, hogy nyitva hagyod, akár még a tálcára is leteheted, de persze ez is oldalfüggő!
Egy reklámért a cégek különböző összegeket fizetnek, átlagban 0,1-1 cent között mozog, viszont egyes oldalakon bejöhetnek ritka reklámok amik akár 5 centet is érhetnek.
Általában a legtöbb oldalon a reklámok naponta frissülnek, azaz 24 óra múlva lesz újabb. Tehát ha egy oldal reggelente frissíti a reklámokat, akkor este hiába látogatsz vissza, nem fogsz újabb reklámot találni. Viszont vannak olyan oldalak ahova érdemes naponta többször is felnézni mert folyamatosan jelennek meg az új reklámok.
Minden PTC oldalnál van egy minimum kifizetés (általában 2 dollár), amikor ez az összeg összegyűlt az egyenlegeden, akkor kérheted ki. A kifizetés legtöbbször Paypal vagy Alertpay számlára történik. Én személyszerint a PayPal-t ajánlom, mert erről van tapasztalatom. Van olyan oldal ahol egyből kifizetnek pár percen belül, viszont van olyan ami pár nap attól függően, hogy mennyi tranzakció fut éppen..Ez is szintén oldal függő.

Minden PTC oldalnál a legfontosabb a referralok szerzése. Vannak a Rented és a Direct referralok. A Direct referralok az emberek meghívása általad a rendszerbe...ez a legfontosabb ebben az egész üzletben. Ha meghívsz valakit, akkor jutalékot kapsz az általa megnézett hirdetések árából. A jutalék nagysága elég magas szokott lenni, a legtöbb oldalnál 50%, de tagságtól függően akár 200%-ig is felmehet. Tehát mindössze két meghívottal is már megduplázhatod a keresetedet!
Ezt a jutalékot nem a meghívottad keresetéből vonják le, hanem a hirdetés árából részesedsz nagyobb mértékben. Meghívni úgy tudsz, hogy mikor regisztrálsz egy PTC oldalon kapsz egy ajánló linket és bannereket, és ha valaki erről a linkről vagy bannerről lép az oldalra és regisztrál, akkor ő a te meghívottad lesz!
Aki nem akar meghívottakat keresni az tud bérelni is, ezek a Rented referralok. A PTC oldalak bérbe adják azokat akik meghívó nélkül regisztráltak az oldalon.

Pont a meghívás miatt, hogy ne lehessen "multi accozni" minden PTC oldal csak 1 regisztrációt engedélyez háztartásonként, tehát egy számítógépről csak egyszer regisztrálhatsz! Ha ezt megszeged felszólítás nélkül törölhetnek a rendszerből és elveszíted a megkeresett pénzedet is!

Minden PTC oldalon vehetsz nagyobb profit eléréséhez nagyobb tagságot, ez persze ahhoz képest nem kevés pénz főleg ha egyáltalán nem fektetsz bele az oldalba saját összeget, viszont sok előnnyel jár. Például több reklámot fogsz kapni naponta, továbbá nő a referralok által beszerzett jutalék is. Általában a legolcsóbb tagság egy évre olyan 50-90 dollárig terjed.

Ilyen tagság vételt én csak akkor ajánlanék ha már elérted azt a szintet, hogy nem tudsz több referralt bérelni, meghívni és több jövedelemre akarsz szert tenni, mert bizony kockázatos is lehet a dolog...ha nem jól csinálod, csak buksz rajta.

Minden PTC oldalnak van fórumja, a jobbaknál található magyar fórum is ahol kérdezhetsz, és olvashatod más emberek tapasztalatait, így nő a te tudásod is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése